Το Πρώτο Φοιτητικό, θέλοντας να ευχαριστήσει έμπρακτα τους μαθητές του, δημιούργησε την κάρτα προνομίων για τα μέλη του.

Η κάρτα αυτή παρέχει εκπτώσεις για αγορές από επιλεγμένα καταστήματα της Καλαμάτας, από το πρώτο κιόλας Ευρώ. Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις παρέχουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, από πλύσιμο αυτοκινήτου, ανδρικό ρούχο, έως κομμώσεις, γυναικεία αξεσουάρ και καλλυντικά.
Το δίκτυο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων διευρύνεται συνεχώς, προσθέτοντας περισσότερα καταστήματα και ακόμη περισσότερα προϊόντα με εκπτωτικά προνόμια. Όλες οι νέες εξελίξεις θα ανακοινώνονται μέσω της ιστοσελίδας μας.www.protofoititiko.gr

The Fitness Project

THE FITNESS PROJECT

Εκπτώσεις 10% σε όλα τα είδη καφέ, ροφημάτων, αναψυκτικών και ποτών. (Η επίδειξη της κάρτας να γίνεται κατά την παραγγελία και όχι κατά την εξόφληση)

EDDYS

KOTOMPERDEMA

16:00-00:00 27210-87860, 87870 ΦΑΡΩΝ 52 ΚΑΛΑΜΑΤΑ Παραγγελία 5€: Δώρο 1 Coca Cola 300ml Παραγγελία 10€: Δώρο 1 Coca Cola 500ml Παραγγελία 15€: Δώρο 1 Coca Cola 1,5l (Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, να ενημερώνετε ότι κατέχετε την κάρτα την ώρα της παραγγελίας και όχι κατά την εξόφληση)

KOTOMPERDEMA

COMPUTER WAY

Δωρεάν Διαγνωστικός και Τεχνικός έλεγχος Η/Υ Service Η/Υ: Έκπτωση 15% στους κατόχους κάρτας μέλους «Το Πρώτο Φοιτητικό»

COMPUTER-WAY

30FYLLOPOYLOS

Εκπτώσεις 30% στους κατόχους κάρτας μέλους «Το Πρώτο Φοιτητικό» Πουκάμισο – Παντελόνι – Μπουφάν – Σακάκι – Κουστούμι

30FYLLOPOYLOS

ANASTASIOS COIFURRE

ANASTASIOS

BP

Πλύσιμο αυτοκινήτου 5€ στους κατόχους κάρτας μέλους «Το Πρώτο Φοιτητικό»

PAXH

ALPHA

ALPHA

ONLINE

ONLINE

KAPOGIANNIS

KAPOGIANNIS

GUARDAROBA

GUARDAROBA

XANTZOS

XANTZOS

ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ

ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ

FANTACY

FANTACY

Σιναπη

Σιναπη